1-2 boks knuste tomater(eller ferske)
1-2 glass Ajvar (1mild og 1 hot)
1/2 løk eller 2 sjalottløk,
1 stk paprika
1/2 rød chili
3 fedd hvitløk
1 potte frisk basilikum eller 3 ss tørket
1 beger cottage cheese
1 beger philadelphia light
pastaplater
Kjøttsaus: Avfett kjøttdeigen i hjertepanna. Eller bruk karbonadedeig som du steker først i oljepanna
Ha litt olje i bunnen av 3 liter’n etter at vannet fra avfettinga er tømt ut.
Fres løk, hvitløk og oppskåret paprika
ha i knuste tomater (eller ferske)
Jeg bruker i tillegg AJVAR, mild eller sterk. Du kan og lage din egen tomatsaus fra bunnen av
Ha i litt basilikum evt annet krydder, smak til.
Hvit saus: Bland cottage cheese og
Kan ha i litt god olje. F.eks pepperolje.
Legg lagvis i oljepanna, begynn med kjøttsaus, så pastaplater, litt hvit saus, 2-3 ss.
Avslutt med raspet ost på toppen. Cheddar passer godt. Rasp på kone 1
Sett oljepanna på 125 grader, når det klikker skru ned til 95grader. Ca 30. min. Når pastaplatene er myke er Lasagnen ferdig
I vanlig kjele: MEDIUM- KLIKK-LAV
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar