1 løk
200 g karbonadedeig
2 ss tomater
1 gulrøtter
1 ss tomatpuré
½ ts salt
½ ts pepper
¼ tss chilipulver
1 ss oregano
4 røde paprika
4 ss revet gulost
Brun karbonadedeig og løk i en kjele. Bruk en gaffel så karbonadedeigen smuldrer. Grovhakk Tomatene og riv gulrot på saladmaster maskinen med den fineste kniven. Ha i tomater, gulrot, tomatpuré, salt, pepper, chilipulver, oregano. Stek i 1-2 minutter og trekk kjelen vekk fra platen og sett på lokket. La den stå i ca 10 minutter.
Fjern stilkene på paprikaene og legg dem i oljepanna. Fyll på med kjøttblandingen og strø på revet ost og bak paprikaene i oljepanna på 200 grader i 10 minutter. Klar til servering. Vis du vil kan du gratinere ost. Da kan du bruke en brulé brenner til å gratinere osten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar