Biff stroganoff
Deilig gryte hvor du også kan bruke svin, elg, reinsdyr, kalv eller lam i strimler
500 g biffkjøtt
1 ss smør
1/2 ts salt
1 knivsodd pepper
1 løk
2 dl kjøttbuljong
2 ts soyasaus
1 ts sennep
1 ss paprikapulver
2 dl lett créme friche
2 ss hvetemel
skjær kjøttet i strimler og stek i en kjele som er forvarmet på medium varme til kjøttet for en fin farge. sett på lokket og sett kjelen til side. La kjelen stå i ca 10 minutter. Nå får du en kraft i kjelen den tar du vare på(sil av) Sett kjelen på medium varme. Stek løken lett uten at den får farge samen med kjøttet. Tilsett sjyen og buljong. Tilsett soya, sennep, paprikapulver og creme fraiche bland med hvetemel. La dette trekke i 10 minutter på svak varme. Smak til med salt og pepper. Server stroganofen med kokt ris, eller poteter, og stekte grønnsaker.
Etiketter:
Dagens middagstips
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar