Spinatlasagne

Spinatrøre:

Fersk spinat (2 stor pose)

Sjampinjong eller annen sopp. (ca 2 håndfull.)
2 små løk,
2 små hvitløk,
Ferske tomater etter ønske (jeg bare tok det som var skåret opp fra frokosten, ca 1 stor.)

Salt og pepper.


Ostesaus:


150-200 g chevre
10 soltørkede tomater
4 dl melk
1/2 frisk basilika, salt og pepper


Ca 12 Lasagneplater.
Tilberedning spinatrøre:


Fres hakket løk, hvitløk, sopp (delt i 4) og tomater. Bland i fersk spinat. Stek til all veske har kokt bort i oljepanna på 230 grader. Ta ut spinatrøren av oljepanna. Vask panna.
Tilberedning ostesaus:


Ha ost, tomater, melk og krydder opp i en egnet bolle, bruk stavmixer og kjør til du har en slett blanning.


Smør godt og legg opp i oljepanna. Begynn med ostesaus, så spinatrøre og så lasagneplater, lag på lag til du er tom for ingredienser. Sett oljepanna på 125 grader, når det klikker skru ned til 95grader. Ca 30. min. Når pastaplatene er myke er Lasagnen ferdig



I vanlig kjele: MEDIUM- KLIKK-LAV

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar