Kyllingfilet med mangosalat og bakt auberginer

Til 4 personer

4 kyllingfileter
kvernet pepper
½ melon
2 mango
250 g spinat 
1 rød chili
1 lime
mynte
3 dl melonyoghurt
1 aubergin




Start med bakt aubergin:

Når en skal bake auberginer i oljepanna gjør du slik :

Stikk hull i auberginen med en strikepinne. Stek dem i forvarmet oljepanne ved 180 grader uten smør eller olje under lokk til de er brune, myke og har falt sammen (ca 40 min for en passe stor aubergine). Snu den engang i blant. Del auberginen på langs og skrap ut aubergin kjøttet og skjær i terninger, ha aubergin kjøtet i en kjele og smak til med salt, pepper og lime


Stek kyllingfiletene på 230 grader i  ca. 7 minutter på hver side i oljepanna med lokket på skrå. La kjøttet hvile noen minutter før servering.


Del mangoene og ta ut steinene og skjær dem med kone nr.4. Melonen skjæres på kone nr.3. Chili finkuttes og spinaten vaskes godt. Anrett på fat. Drypp over saft fra en lime.  kyllingfiletene serveres helle sammen med mangosalaten.


Drypp melonyoghurt over salaten og server ekstra ved siden av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar