Kylling med kinakål

Til 4 personer



3 kyllingfileter
3 ss soyasaus
1 bunt vårløk
1 fedd hvitløk
ca. 2 cm frisk ingefær
1 rød paprika
1 middelsstor kinakål
4 ss rapsolje
1 1/2 dl grønnsaksbuljong
1 ts salt
1 ts sukker
1 ss maisenna




Skjær kjøttet i skiver og mariner det med 2 ss av soyasausen i ca. en time. Rens og finkutt vårløken, finhakk hvitløken og skjær ingefæren i små terninger. Rens og skjær paprika i strimler. strimle kinakålen på kverna (kone nr 5). stek kjøttet i litt olje i en varm kjele, tilsett vårløk, hvitløk og ingefær, og la det frese med en kort stund. Tilsett paprika og la den steke med i to minutter. Rør inn kinakålen og la den steke med i et minutt. Hell på grønnsaksbuljong, salt, sukker og resten av soyasausen som er blandet med maisenna. La retten surre i to-tre minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar