![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiy56X8EBKxvzZZZqornoLkrjy90H8kvOwX7xsYJIK2w54Cx-Fs7OyDbIpsMRpqZ5YHDzsYrZmyiacgXsP68Eon0921CDBatj5fRkLx5sJVrSPBMOmtM7ZIrAHnAY5ULGqg5_V3bSF3fZiT/s400/timian.jpg)
Timian er en foredlet utgave av vill timian som finnes i alle land rundt Middelhavet. De små timianbladene har en meget kraftig og gjennomtrengende smak.
Timian bør brukes med forsiktighet pga. den kraftige smaken, men er nydelig i nær sagt alle matretter: Sauser, kjøtt- og fiskesupper, potetretter, ertesuppe, kålrotstuing og sammen med kjøtt. Timian kan tørkes uten at den taper smaken.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar