Ø Stekte aspargesbiter
Ø Spinat surret sammen med finhakket hvitløk og chili
Ø Portobellosopp, skivet og lett forhåndsstekt (vanlig champignon og aromasopp kan selvsagt også brukes).
Ø Stekte, squashskiver skjært på Saladmaster maskin. Kone nr.3
Ø Aubergine. Forhåndsstekt i tynne skiver.
Ø Cherry- / Småtomater - delt i to
Ø Friske urter : Basilikum, timian, oregano osv.
Ø Soltørkede tomater
Ø Oliven (sorte, grønne)
Ø Marinerte tomater (tomatskiver, litt rødløk, hvitløk, maldon salt, nykvernet pepper og en klunk olivenolje)
Ø Soltørket tomatpesto
Ø Lettdampet brokkoli vendt i olivenolje, sitron, salt, pepper
Ø Hjemmelagd pesto (basilikum, persille, ruccola - mulighetene er mange!)
Ø Grillet paprika
Ø Artisjokkrem (kjør sammen hermetiserte artisjokkhjerter med litt god olje, salt og pepper og gjerne litt hvitløk)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar