Press ut saften av en sitron i en kjele og tilsett gurkemeie. Varm opp blandingen. pensle kyllingfiletene på begge sider. Ha rømme i en dyp skål, ha i kyllingen, tilsett basilikum og hvitløk. La kyllingen få marinere seg i minst 30 minutter før du steker dem.
Skjær rotgrønnsaker på kone nr.2 med Saladmastermaskinen. Forvarm en kjele eller stekepanne og stek grønnsakene i litt olje. Kok tagliatelle som det står anvist på pakka.
Skal du koke brokkoli må du ha 2 ss vann i en kjele, ha i brokkolibukettene og sett på lokket. Medium varme til det klikker, så ned på lav. La brokkolien stå i ca 6 minutter.
Steking av kyllingen: Få bort mesteparten av marinaden fra kyllingen. Forvarm oljepanna på 230 grader .
Steketid: 6 minutter på hver side. Stek bananen etter kyllingen.
Estragon saus:
kok opp fløte og estragon til det halve smak til med salt og pepper.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar