![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_KMWPP616Oai8DC10ldRQfQmA7aA2qfWuFdUAWCu9YBmC-5_XA7HVrq5KkQj3QkZRJGm45tz5GuVjrtYhr-kj-wqrlbk5EL3JtfZaYPtTy1LRcVWFMVT58F81W8dHyGyGBiUP0McxcG4/s400/_06122007115155_jpg_46628d.jpg)
Legg pinner (eller noe annet som tåler å kokes, og som hindrer at kjøttet kommer i kontakt med bunn) i kjelen. Legg i pinnekjøttet. Ha på lokk, sett på middels varme og skru ned på lav når Vapo-valve ventilen klikker.
La det dampe i minst to timer, gjerne lenger. Etter at kjøttet er dampet, liker mange å steke kjøttet noen minutter under grillelementet i ovnen før servering.
Tips:
Serveres med kålrotstappe, mandelpotet og sjy.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar