Påske bakt indrefilet av svin med bbq grilla ribbe og saftige grønnsaker

1 hel indrefilet av svin
4 skiver grill ribbe
3 dl barbequesaus
1 rød paprika
1 løk
1 hel kinesisk hvitløk
2 gulrøtter
1 grønn squash
6 store sjampinjonger
1 ss rapsolje
smak til med salt og pepper

Del grønnsakene i grove biter og stek dem i oljepanna i olje i ca 15 minutter på 230 grader. Ha grønnsakene i en kjele og sett lokket på. Vask oljepanna og forvarm den på 230 grader. Brun indrefileten og grill ribbene godt i oljepanna. På sluten pansler du barbequesaus over kjøttet. Ta kjøttet opp og ha i grønnsakene og legg kjøttet oppå. sett oljepanna på 130 grader og la det stå i 20 minutter under lokk.

1 kommentar:

  1. Ser helt herlig ut! :D
    Har du noen oppskrift på bbq-saus? Kan ikke spise den som er på butikken -.-'

    SvarSlett