500 g assortert utvalg av sopp, bakt med litt olje ved 150 grader i oljepanna i ca 10 minutter.
1 Syltet sjalottløk, fås på glass
1 liten dusk persille
1 kinesisk hvitløk
saft av 1/2 sitron
ekstra virgin olivenolje
salt og pepper
4 skiver loff
Del den bakte soppen i grove biter og bland den med olivenolje og skivet hvitløk. Krydre med salt og pepper og stek den 1-2 minutter på hver side. De siste 30 sekundene legger du skivene av loff i stekepanna eller oljepanna.(Viss du bruker stekepanne steker du på medium. Viss du bruker oljepanna steker du på 230 grader). Når brødet er ferdig gnis det godt inn med hvitløk og anrettes med soppen. Hell over olivenolje, sitronsaft og hakket persille. topp toasten med lit pisket kremfløte.
Serveres som egen rett eller som tilbehør til kjøtt og fisk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar