Squash- og kapersdipp




























Denne lette og spenstige dippen er et sunt alternativ hvis du ønsker en myk, kremet dipp uten for mange kalorier. Server den varm eller kald med kjeks eller ristede pitabiter.


3 squash, i skiver
1/2 hvitløkfedd, knust
2 ts kapers, skyllet
1 klype knust tørket chili (eller chilipulver)
2 ss olivenolje
1/4 sitron
salt


Ha squashskivene i en kjele. Sett på lokket og sett kjelen på medium varme til det begynner å klikke, skru ned på lav varme og la den stå i ca 5 minutter til den er mør.

Ha squashen i en kjøkkenmaskin, tilsett hvitløk, kapers, chili og olivenolje. Kjør til du har en jevn puré. Smak til med krydder, og tilsett sitronsaft etter smak.

Ha dippsausen over i en bolle, og server den varm. Alternativ kan du la den avkjøles før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar