Denne lette og spenstige dippen er et sunt alternativ hvis du ønsker en myk, kremet dipp uten for mange kalorier. Server den varm eller kald med kjeks eller ristede pitabiter.
3 squash, i skiver
1/2 hvitløkfedd, knust
2 ts kapers, skyllet
1 klype knust tørket chili (eller chilipulver)
2 ss olivenolje
1/4 sitron
salt
Ha squashskivene i en kjele. Sett på lokket og sett kjelen på medium varme til det begynner å klikke, skru ned på lav varme og la den stå i ca 5 minutter til den er mør.
Ha squashen i en kjøkkenmaskin, tilsett hvitløk, kapers, chili og olivenolje. Kjør til du har en jevn puré. Smak til med krydder, og tilsett sitronsaft etter smak.
Ha dippsausen over i en bolle, og server den varm. Alternativ kan du la den avkjøles før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar