Man tager hva man haver...

Vi hadde vært på langtur, var rett og slett så slitne at vi ikke orket å stikke innom butikken. Vi dro heller rett hjem. Vi var sultne så mat måtte vi ha! Vi lurte på hva vi hadde i kjøleskapet? Nå skal vi se; en liten pepperbiff, ett kyllingbryst, litt bacon, hjertesalat, rødløk, tomat, paprika og agurk.


Vi fant også litt rømmedressing fra Peppes + at vi hadde noe tørt fransk bondebrød, men får holde.Vi begynte å skjære det tørre brødet i skiver og stekte dem i oljepanna på 180 grader i 1 minutt på hver side, hadde på dressing slik at brødet skulle bli saftig. Etter det la vi på hjertesalat, rødløk, tomat, stekt bacon, kylling og hadde på mer dressing slik at smørbrødet ble saftig.


Ha på paprika. Så hadde vi på mer hjertesalat og la biffen på toppen. Vi topper smørbrødet med agurk som vi skjærte på langs og vi krydret smørbrødet med salvie og gressløk.


Dette smørbrødet er som en middag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar