Til 6 personer:
3 ss soyasaus
1 ss sitronsaft
1 ss revet frisk ingefær
2 ss rapsolje til steking
Mariner lakseterninger i soyasaus, sitronsaft og revet ingefær i 10 minutter.
600 g laksefilet i terninger
4 stk vårløk i skiver
1 stk rød paprika i strimler
1 stk rødløk i båter
3 fedd finhakket hvitløk
4 stk frisk sjampinjong i båter
4 stk cherrytomat delt i to
1 boks hermetisk bambusskudd
Forvarm woken på medium varme og Stek fiskebitene til de er gylne på alle sider. Legg til side. Varm opp Woken godt på medium varme og wok grønnsakene i noen minutter. Legg fiskebitene tilbake i woken.
Woksaus:
1/2 dl soyasaus
1 dl fiskebuljong
1/2 ts maizena
Bland sammen alle ingrediensene til sausen og hell denne over retten.
Server med kokt ris
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar