Til 4 – 6 personer
1 squash (2,2 g karb. pr 100 g)
400 g karbonadedeig
1 boks hakkede hermetiske tomater (3 g karb. pr 100 g)
hvitløk, tørket oregano, basilikum, salt + pepper
400 g karbonadedeig
1 boks hakkede hermetiske tomater (3 g karb. pr 100 g)
hvitløk, tørket oregano, basilikum, salt + pepper
(eller det du syns er godt)
1 ½ dl fløte (matfløte: 3,8 g karb. pr 100 g, kremfløte: 2,9 g karb. pr 100 g)
masse ost
Her kan du også supplere med for eksempel løk og sjampinjong. VELDIG godt!
Du bruker squashen som lasagneplater. Skjæres i tynne skiver med ostehøvel.
Stek karbonadedeig på middels varme med salt og pepper.
Hell i en boks med hakkede tomater, og ha i hvitløk, basilikum og oregano. Ha på lokk, skru ned til lav når det klikker. La det stå på lav varme og småputre under lokk i 10 minutter.
Legg et lag med squash i bunnen av oljepanna, så et lag med kjøttblanding, så squash osv. Avslutt med kjøttblandingen.
Hell så over 1 ½ dl fløte og dryss masse ost over. Sett oljepanna på 160 ºC, og skru ned til 95 ºC når det klikker. Lasagnen er ferdig etter ca 25-30 minutter.
1 ½ dl fløte (matfløte: 3,8 g karb. pr 100 g, kremfløte: 2,9 g karb. pr 100 g)
masse ost
Her kan du også supplere med for eksempel løk og sjampinjong. VELDIG godt!
Du bruker squashen som lasagneplater. Skjæres i tynne skiver med ostehøvel.
Stek karbonadedeig på middels varme med salt og pepper.
Hell i en boks med hakkede tomater, og ha i hvitløk, basilikum og oregano. Ha på lokk, skru ned til lav når det klikker. La det stå på lav varme og småputre under lokk i 10 minutter.
Legg et lag med squash i bunnen av oljepanna, så et lag med kjøttblanding, så squash osv. Avslutt med kjøttblandingen.
Hell så over 1 ½ dl fløte og dryss masse ost over. Sett oljepanna på 160 ºC, og skru ned til 95 ºC når det klikker. Lasagnen er ferdig etter ca 25-30 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar