Spekeskinke fylt med asparges, gressløk og paprika ost


Til 4 personer


8 stk grønn asparges (frisk)


200 g philadelphia (naturell)


½ potte gressløk (frisk)


50 g rød paprika


8 skiver spekeskinke


Skjær ca.2 cm av den nederste stilken og skrell aspargesstilkene. Damp aspargesene. Slik gjør du det. Legg skrelte asparges i en kjele og tilsett 1 ss med vann. Sett på lokket og sett kjelen på medium varme. Når det begynner å klikke i lokket er aspargesen ferdig. Kjøl dem raskt ned med is eller kalt vann. Tørk dem godt med kjøkken papir.


Ha Philadelphia I en bolle og finhakk gressløk, paprika. Bland godt sammen


Legg to spekeskiver sammen og smør på ostemasen og legg to asparges på osten. Rull sammen.


Denne retten er enkel å lage og passer perfekt til 17 mai


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar