400 g karbonade deig
spagetti
Begynne med å lage salsaen.
½ løk, finhakket
1 liten purreløk, finhakket
1 boks hermetiske tomater, gjerne økologiske
ca ½ rød chili, finhakket
1/2 rød paprika, finhakket
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ts rapsolje
ca 1 ss sukker
Salt
Fres chili, paprika og løk med rapsolje i en kjele på medium varme, til løken blir blank og myk, men ikke brent. Tilsett tomatene og la sausen stå og putre på svak varme i ca 10 minutter med lokket på. Tilsett hvitløken, purreløk og la det putre noen minutter til. Smak til med sukker og salt. Kjør sausen med stavmikser til du får ønsket konsistens.
Stek karbonade deigen i oljepanna på 230 grader med lokket på skrå til den får en fin brunfarge. Tilsett 4 dl salsa i den stekte karbonade deigen og slå av oljepanna og la den stå til alt er varmt. Kok spagetti som anvist på pakken.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar