2 stk kinesisk hvitløk
2 kvister rosmarin
8 blad salvi
1/2 rød chili
2 stk sjalottløk
2 ss soyasaus
1 boks hakka tomat
1/2 dl rapsolje
Rens alle ingrediensene og skjær hvitløk, sjalottløk med Saladmaster maskinen med kone nr.1. Finkutt urter og chili med kniv. Ha hakka tomat i termobollen så har du i alle ingrediensene og til slut pisker du inn oljen. Smak til med salt og pepper. Legg svinenakken i en form og hell marinaden over svinenakken. La kjøttet marinere seg i 1 til 2 dager i kjøleskapet
Forvarm oljepanna på 230 ºC og brun svinenakken på alle sider. Sett på lokket. Når det klikker, skrur du ned på 120 ºC. Nå blir ventilen stille en stund. Når det klikker igjen skrur du ned til 90 ºC. La svinenakken stå i ca. 1 ½ time. Sjekk om den er ferdig ved å stikke en strikkepinne inn der kjøttet er tykkest og se om kjøttsaften er klar
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar