2 kyllinglår
50 g rød paprika
50 g selleristang
50 g rødløk
30 g bønner
2 store cherrytomat
1 ts rapsolje
Skjær grønnsakene opp i strimler og finhakk hvitløk. Begynne å lage røstipotet og steke kylling. tilslutt steke grønnsakene med litt olje.
Røstipotet:
3 store poteter1 løk
100 g klaret smørsalt,
Muskat og nykvernet pepper
Riv poteter og løk på kone nr.1 og rør inn 2 ss klaret smør i massen. Smak til med salt, muskat og pepper. Form store kaker ca 1 cm tykke, som stekes i resten av det klarede smøret i stekepanna på medium varme i ca 1 minutt så skrur du ned til lav varme og stek i ca 7 min på hver side.
Steking av kyllinglår:
Så steker du kyllinglårene på 230 grader med lokket på skrå ca 8 minutter på hver side. Når du snur kyllingen leger du tomatene som du har snitet et kryss på toppen. Ta kyllinglårene og tomatene ut av oljepanna og legg dem i en kjelle med lokk. Vask oljepanna og sett den på 230 grader. Stek paprika, bønner, rødløk, selleristang og hvitløk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar