Til 4-5 personer:
480 g kyllingbryst
Forvarm oljepanna på 230 grader. Stek kyllingbrystene 8 minutter på hver side med lokket på skrå.
Byggotto:
1 L kyllingkraft eller grønnsakkraft
1 ss usaltet smør
1 liten løk, finhakket
150 byggris
50 g nyrevet parmesan
salt og nykvernet svart pepper
4 ss finhakket basilikum
Smelt smør i en kjele på medium varme. Tilsett løken, og stek den under omrøring i 5 minutter, eller til den er myk og begynn er å bli gyllen. La den ikke bli brun.
Demp varnen, tilsett byggrisen, og bland godt. Stek under kostant omrøring i 2 minutter.
Tilsett den varme kyllingkraften, en øse av gangen. Rør hele tiden, og tilsett mer væske etter hvert som byggrisen absorberer kraften. Øk varmen et hakk, slik at væsken bobler. byggrisen skal små koke i 15 minutter. Rør hele tiden. Væsken absorbert og byggrisen er kremete. smak til med salt og pepper.
Ta byggottoen av varmen, og rør deretter inn parmesan til osten smelter og tilsett hakket basilikum.
Kjøp baby leaf mix som du blander med plomme tomater, redik og sukkererter. Vend inn 3 ss med pesto i salaten. Vend godt. Se oppskrift på pesto
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar