2 1/2 hvetemel
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzn0tACXSgDHIHO8O4SDkwzuPdLYCObdHF0l-5Q8ojqtJ3A_Y04_eBC3WKIqaWfoaLTqrhEzm2Ik2o_mZSZN3MZD-Q2faSuniBEOyz9osOONCYlvnUczSjmvnX21qOR9OvugREuea3AmM/s400/IMG_5054.JPG)
Tips:
1 dl sukker
1/2 bakaepulver
150 g smør
2 ss vann
1 eggeplomme
formfett eller smør til smøring
Fyll:
2 dl blåbær
1/2 dl sukker
1 egg til pensling
Ha alle ingrediensene i en foodprocessor og kjør den til den er blandet sammen til en deig. Pakk den i en plastikpose og sett den i kjøleskapet i ca 30 minutter. Del deigen i to og kjevle ut to små flate kaker på ønsket diameter. smør formen, og legg i den ene delen. Sørg for å dekke godt oppover kantene. Bak den i ovnen på 175 grader i ca. 10 minutter.
Fyll den stekte bunnen med bær og sukker, og legg den andre delen over som et lokk, Pensle med egg, og leg et snitt i overflaten så dampen kommer ut. La den stå i ca 20 minutter i ovnen ved samme tempratur.
server med vaniljeis, mascarponekrem eller lett pisket krem.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar