Begyn med å lage avokadosalsan først slik at smaken setter seg. Forvarm oljepanna på 230 grader.
Avokadosalsa:
2 avokadoer, skall og stein fjernes, finhakket
2 tomater, renset for frø, finhakket
1/2 rød chili, renset for frø, finhakket
2 stk vårløk, i tynne skiver
1 håndfull frisk basilikum, hakket
100 g pinjekjerner
1 lime
smak til med salt
Ha avokadoer, tomater, chili, vårløk, pinjekjerner og basilikum i termobollen. Smak til med salt og bland godt. Skvis limesaft over etter smak, og bland igjen. Sett salsaen i kjøleskapet.
Til kyllingen:
4 stk kyllingbryst 4 skiver bacon
Tørk kylling brystene godt med kjøkkenpapir og surr bacon rundt fileten. Legg kyllingen i forvarmet oljepanne og sett lokket på skrå. Når kyllingene er helt bleike, så er det på tide å snu kyllingen (ca 6 minutter på hver side). Sett lokket helt på, skrur panna helt av og la den stå i 2 -3 minutter. Nå blir det en sjy som er kjempe god med smak av kylling og bacon.
Dette er å anbefal
Looks amazing! I'm so glad google could translate this into English for me so I can make it! Yumm!!
SvarSlettDenne var nydelig god! :) Kokte litt nudler til jeg...
SvarSlett