2 stk gulrot
5 buketter brokkoli
150 g kål
Begynn med å vaske og skrubbe gulroten, kverne gulrot og kål på kone nr.5 rett i kjelen så deler du brokkoli i fine buketter og legger i kjelen. Sett på lokket. Sett kjelen på ovnen og sett på medium varme. Når det klikker i lokket skrur du ned på det laveste på plata. Nå skal kjelen stå i ca 10 minutter på lav varme, sjekk grønnsakene engang i blant. Nå du sett på lokket igjen så vrir du på lokket et par ganger slik at du tetter lokket
Tips:
Her krysser ikke smakende seg i kjelen. Når vi koker grønnsaker på Saladmaster måten må du huske på å velge en kjele som fylles minst to tredjedeler full av mat før koking. Prøv alltid om mulig å unngå å skrelle grønnsakene, siden mesteparten av vitaminene og mineralene befinner seg i eller rett under skallet.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar