2 ss honning
2 ss dijonsennep
1 ts sitronsaft
salt og pepper
litt saft fra frisk appelsin
1 stk vårløk
pasta
Bland honning, dijonsennep, sitronsaft, salt og pepper. Pensle kyllingfiletene med honningblandingen. Stek kyllingbrystene på svak varme over lengere tid. Grunnen er at honningen brenner seg lett. Hold dem varme. Tilsett apelsinsaft i pannen til saus. kok pastaen al dente.
Fordel pasta med oliven og vårløk. Legg på kyllingfileten, hell over saus. Her har jeg hat på to forskellige pestoer.
Pesto:
1 bunt stor frisk
basilikum
2 ss
pinjekjerner3 båt hvitløkca
1 dl olivenolje
50 g revet parmesan
½ ts salt
¼ ts pepper
Bland sammen basilikum, presset
hvitløk og pinjekjerner i en food-processor, hakker eller i en morter. Tilsett
oljen i en tynn stråle under kjøring. Rør inn parmesan og smak til med salt og
pepper.
Tomatpesto:
150 g soltørkede tomater i olje
50 g parmesan 50 g pinjekjerner
2 båthvitløk
½ pottefrisk basilikum
1 ½ dl livenolje
Rist pinjekjernene lett i en tørr stekepanne. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor utenom olivenoljen. Tilsett oljen litt etter litt og kjør til den får en fin konsistens
Dette var utrolig godt selv om vi glemte vårløk og brukte kjøpepesto.
SvarSlettDenne siden er inspirasjonen vår til å lage månedsmenyer, gleder oss til nye matopplevelser med dere!
Linket til oppskriften fra bloggen min i dag.